Iratkozz fel hírlevél szolgáltatásra, és máris részt veszel a nyereménysorsoláson! feliratkozás ▶


kezdőlap ► magamról ►


Kedves ékszerkedvelő Látogatóm!


Üdvözöllek honlapomon! Gyermekkoromban sokat foglalkoztam gyöngyfűzéssel, gyöngyszövéssel, egyszerűbb ékszerek készítésével, keresztöltések, gobelinek öltögetésével, szóval jól eltöltöttem szabad óráimat. Minden ember életében vannak olyan időszakok, amikor kicsit elhanyagolja korábban aktívan folytatott tevékenységeit. Elhanyagolja, de mégsem felejti. Én sem jártam másképp. Pár éve azonban ismét elkapott a láz, melynek következtében egy szép napon beleástam magam szekrényeim mélyére és előkotortam régi gyöngyeimet, drótjaimat, fonalaimat, szerszámaimat és újra nekikezdtem ennek a szép, megnyugtató és kreatív hobbynak.

Időközben a hobbyból lassan több, és több lett. Egyre sűrűbben találtam magam az időközben alaposan berendezett ötvös asztalkám előtt, fúrtam, faragtam, fűrészeltem, reszeltem, políroztam, forrasztottam. Visszavonhatatlanul elkapott a láz. Ennek a láznak a "szövődménye" pedig az lett, hogy pár év iskolapad, és műhelyasztal koptatás után ma már elmondhatom, kitanult ötvös-aranyművesként űzöm ezt a valóban izgalmas, és szép foglalkozást.

Úgy gondoltam, weboldalamon folyamatosan közzéteszem majd kincseimet, hogy láthassák azok, akik hasonló cipőben járnak, mint én, akiket szintén könnyen elragad a lelkesedés, ha valami szépet és kedveset alkothatnak, vagy csak egyszerűen viselhetnek. Természetesen szívesen fogadom véleményeteket, hozzászólásaitokat, ha valamire kíváncsiak vagytok, esetleg szeretnétek magatokon látni a képeken látható ékszerek, gyűrűk, nyakláncok, karkötők, fülbevalók valamelyikét, nyugodtan írjatok! Weboldalamat folyamatosan frissítem, érdemes gyakran visszatérni egy-egy szabad percecskét kihasználva. Ha van kedvetek, regisztrálhattok is a weblapon, és csatlakozhattok a kis csapatunkhoz. Kérhettek hírlevelet is, így mindig naprakészek lesztek az itt történt dolgokkal kapcsolatban.


Hegyi Hajnalka
ötvös

Hajnalgyöngy a Facebook-on


mai névnaposok

2021. december 04.
Ma Barbara és Borbála névnapja van.

Gratulálok! :-)

Facebook