Iratkozz fel hírlevél szolgáltatásra, és máris részt veszel a nyereménysorsoláson! feliratkozás ▶


kezdőlap ► jogi nyilatkozat ►


Jogi nyilatkozat


Fontos megjegyzés


Az oldalon letölthető kormányrendeletek, törvények .pdf formátumúak. Az állományok olvasásához ingyenesen felhasználható az Adobe Reader, vagy a kissebb méretű, szintén ingyenes Foxit Reader programok.

Kérlek, gondosan olvasd át a lenti információkat, és csak akkor adj le rendelést, ha azokat maradéktalanul elfogadod! Weblapomon a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szabályai érvényesek. Kérdés esetén állok szíves rendelkezésedre.


Cégadatok


Hegyi Hajnalka

5900 Orosháza

Táncsics utca 48.

telefon: +36 70-585-72-51

email cím: info(kukac)hajnalgyongy(pont)hu

adószám: 60638601-1-24

cégjegyzékszám: 21849143


Az áru a vételár, és az esetlegesen hozzá kapcsolódó szállítási díj kifizetéséig az eladó tulajdonában marad. A megrendelt árut előre fizetéssel, utánvéttel, vagy személyesen tudod kifizetni. A banki adatokat lentebb találod. Előre fizetés esetén az összeg beérkezése után a lehetőségekhez képest azonnal postázok. Az eladásról készült számlát a termékkel együtt küldöm Neked. Mivel a Hajnalgyöngy boltomban kapható ékszerek egyedi készítésűek, nem biztos, hogy a Te méreted pont készleten van. A termék elkészítése néhány napot igénybe vehet. Mindenképpen javaslom, hogy a megrendelés után, de a vételár elutalása előtt egyeztessünk írásban, ahol a pontos elkészülési időpontot is megbeszélhetjük. Ha meg tudunk egyezni, a VÁSÁRLÁS MENETE menüben leírtak szerint kérlek, utald el a vételárat, hogy elkezdhessem a gyártást!

Mivel nem tömegtermékeket gyártok, ezért kereskedőket nagy tételben sajnos nem tudok kiszolgálni.

Ha időközben úgy döntesz, mégsem szeretnéd megvásárolni a megrendelt árut, akkor kérlek, írj egy pár soros lemondó e-mailt, hogy egyszerűsítsd az eljárást! Senki nem kerül hátrányos helyzetbe azért, mert egy rendelést bármilyen okból kifolyólag lemond. Fontos, hogy a vevőim mindig elégedettek legyenek! A weblapon keresztül küldött megrendelések 10 napig maradnak érvényben. Ha ezen az időszakon belül nem érkezik meg a vételár, vagy valamilyen visszajelzés a vevőtől, illetve nem születik egyedi megállapodás a vevő, és eladó között, a rendelés automatikusan törlődik a rendszerből. Természetesen a rendelést később meg lehet ismételni.


Banki adatok


Kereskedelmi és Hitelbank Zrt

5900 Orosháza

Rákóczi út 5.

Bankszámlaszám: 10402647-50526881-77511006

Soha ne utalj más bankszámlára, mint ami a weboldalamon, vagy a visszaigazoló emailben található! Ha szokatlan dolgot találnál a weboldalon, vagy az oldal a megszokottól eltérően, furcsán viselkedne, kérlek értesíts levélben, vagy telefonon, hogy a kellő intézkedéseket megtehessem!


Szállítással kapcsolatos tájékoztató


A megrendelt termékeket az esetleges sérülések elkerülése végett bélelt borítékban, szükség esetén dobozkában postázom Neked. Az ajánlott és elsőbbségi küldeményt a Magyar Posta zRt szállítja, és kézbesíti. Különösen nagy értékű csomagokat mindig biztosítva adom fel. Ha a csomag kiszakadt, vagy megsérült, kérlek ne vedd át azt, a postán kérj jegyzőkönyvet, írj egy pár soros e-mail nekem, a problémát haladéktalanul rendezem! Ha beigazolódik a szállító hibája, a vételárat visszautalom folyószámládra, de akár le is vásárolhatod boltomban.

Ha útközben elveszne a csomag, mely olyan ékszert tartalmaz, amit nem tudok pótolni az egyedisége miatt, akkor döntésed alapján vagy visszautalom a vételárat, vagy választhatsz más terméket, de akár közösen is megbeszélhetjük a lehetőségeket.


A szerződéstől való elállás joga


A 17/1999. (II.5:) Kormányrendelet szabályozása szerint a szerződéstől nyolc munkanapon belül elállhatsz. Tájékoztatni szeretnélek, hogy olyan terméket, melyet külön kérésednek megfelelően, egyedi méretre, és anyagból készíttettél, sajnos nem áll módomban visszavenni. Ezekre a ékszerekre érthető okokból nem vonatkozik az elállás joga. A szerződéstől való elállás jogát amúgy a termék kézhezvételének napjától kezdve gyakorolhatod. Amennyiben élsz a fenti jogoddal, a vételárat a termék visszaérkezésése után visszutalom folyószámládra, vagy ha úgy döntesz, levásárolhatod webboltomban. Neked kell viselned viszont az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket (csomagolási-, és postaköltségek). A termék nem rendeltetésszerű használatából keletkező kárt a vevőnek kell megtérítenie.

Hajnalgyöngy a Facebook-on


mai névnaposok

2021. december 04.
Ma Barbara és Borbála névnapja van.

Gratulálok! :-)

Facebook